Winkelwagen

 

Je partner voor textieldruk!

 

Onze druktechnieken .

Zeefdruk

De klassieke druktechniek voor prints met 1 tot 6 kleuren. Bij zeefdruk wordt inkt rechtsreeks op het textiel aangebracht door middel van zeven. Zeefdruk is dé meest gebruikte en meest economische techniek bij oplages vanaf 50 stuks.

Transferdruk

Bij transferdruk wordt het ontwerp of design eerst aangebracht op transferdrager en daarna door middel van warmte op het textiel geperst. Doordat het opzetten van het transferdruk proces een stuk minder arbeidsintensief is t.o.v. klassieke zeefdruk, is deze druktechniek perfect voor kleine oplages.  

Digitale druk

Digitale druk is de perfecte druktechniek voor complexe designs of fotoprints waarbij veel details en kleuren gebruikt worden. Doorgaans kunnen we op 2 manieren digitale prints aanbrengen: rechtsreeks op textiel of via een transferdrager. Door de hogere prijs per print t.o.v. zeefdruk is deze techniek perfect voor kleine oplages. 

Borduren

Bij borduren wordt het ontwerp of design machinaal aangebracht met naald en draad. Op die manier krijg je enerzijds een mooi reliëf op je kledij, en anderzijds een luxueuze uitstraling. Borduringen zijn uitermate duurzaam en hebben een zeer lange levensduur. Designs met meerdere kleuren zijn mogelijk. Borduren kan in kleine en grote oplages oplages.